Hyppää sisältöön

Unifi hakee toiminnanjohtajaa

 | Tiedotteet ja uutiset

Sivistys, luovuus ja tutkittuun tietoon perustuva vaikuttavuus ohjaavat työtäsi yliopistojen yhteistyön tukijana sekä niiden yhteiskunnallista roolia koskevan keskustelun avaajana ja ylläpitäjänä.

Sinua ajaa työssäsi intohimo edistää maamme tulevaisuutta tieteen ja tutkimuksen sekä korkeimman koulutuksen tarjoamien mahdollisuuksien esiin nostamisen kautta. Toiminnanjohtajana vastaat proaktiivisesti yhdistyksen toiminnan suunnittelusta, tuot esille yliopistojen yhteistä ääntä, pidät yllä hyviä suhteita tiedeyhteisöön, keskeisiin kansallisiin ja kansainvälisiin toimijoihin sekä osallistut koulutus- sekä tiede- ja innovaatiopolitiikan (TKI) työryhmiin. 

Johdat UNIFIn sihteeristöä innostavalla ja ammattitaitoisella otteella. Tiimisi kanssa koostat ja analysoit tietoa UNIFIn hallitukselle ja yliopistoille. Päätösten valmistelu ja toimeenpano kuuluvat myös keskeisiin tehtäviisi. Toimintaympäristön muuttuessa uskallat haastaa rakentavasti myös yliopistoja ja verkostoidut tehokkaasti tiedemaailman, rahoittajien ja yhteiskunnallisten päättäjien kanssa.

Toiminnanjohtajalta edellytämme aktiivista, yhteistyötaitoista ja viestivää otetta. Olet hyvä organisoimaan ja viemään ideoita ja avauksia käytäntöön. Haluat vaikuttaa tutkimuksen, tieteen ja innovaatioiden sekä korkeakoulutuksen edistämiseen ja uudistumiseen. Tunnet yhteiskunnan, tiedeyhteisöjen ja rahoituksen päätöksentekomekanismeja ja haluat nostaa tieteellisen tutkimuksen ja siihen perustuvan koulutuksen arvostusta. Toimit luontevasti myös kansainvälisillä kentillä.

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto; yliopistoyhteisössä arvostamme myös tohtorin tutkintoa. Työssäsi tarvitset erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, Pohjoismaisen yhteistyön ja maamme sekä yliopistojemme kaksikielisyyden  vuoksi  ruotsin kielen taito on etu. Tunnet hyvin korkeakoulukenttää ja sinulla on kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi viimeistään 12.1.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Seija Malmi puh. 040 5225 330 to–pe 2.–3.1.2020. Voit myös jättää soittopyynnön hallituksen puheenjohtajalle, rehtori Keijo Hämäläiselle osoitteeseen keijo.hamalainen@jyu.fi.

Linkki hakemuksen täyttämiseen

Tietoa yhdistyksestä

Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI ry edistää yliopistojen yhteistyötä ja tuo esiin niiden yhteisiä kantoja keskeisissä tutkimus- ja koulutuspolitiikan kysymyksissä.

UNIFIn tehtävä on myös vahvistaa yliopistojen roolia yhteiskuntakeskustelun tärkeänä osapuolena.

Jäseninä UNIFIssa ovat kaikki laissa mainitut 13 yliopistoa ja Maanpuolustuskorkeakoulu.

Jaa:

Lisää ajankohtaisia asioita

 | Tiedotteet ja uutiset

Opiskelijoiden toimeentulon leikkaukset voivat vaikeuttaa koulutustason nostoa

Unifi pitää hyvänä uutisena, että isojen säästöpaineiden keskellä hallitus piti kiinni T&K-rahoituslain mukaisesta T&K-panosten lisäyksestä, eikä leikannut korkeakoulujen rahoitusta. Kehysriihessä tehdyt opiskelijoiden toimeentuloon kohdistuvat päätökset kuitenkin huolettavat yliopistojen...

 | Tiedotteet ja uutiset

T&K-toiminnan merkitys nähtiin kehysriihessä

Hallitus sitoutui kehysriihessä tutkimus- ja kehittämisrahoituksen kasvattamiseen aiemmin päätetyn mukaisesti. Rahoitusta suunnataan tulevina vuosina erityisesti Business Finlandin ja Suomen Akatemian kautta....

 | Tiedotteet ja uutiset

Tutkimus ja koulutus antavat pohjan talouskasvulle

Hallitus on aloittanut tänään neuvottelut julkisen talouden suunnitelmasta vuosille 2025–2028. Neuvotteluja leimaavat suuret säästöpaineet, mutta luvassa on myös kasvulinjauksia. Tutkimus- ja...