Hyppää sisältöön

Unifi rekrytoi: Tiede- ja TKI-politiikan asiantuntija määräaikaiseen työsuhteeseen 

 | Tiedotteet ja uutiset

Haemme Unifin sihteeristöön määräaikaiseen työsuhteeseen 1.1.2025 – 31.12.2025 asiantuntijaa, joka tuntee yliopistojen toimintaa ja jolla on ymmärrystä tiede-, tutkimus-, kehitys- ja innovaatiopolitiikan sekä korkeakoulupolitiikan kehityskuluista ja päätöksenteosta Suomessa ja EU:ssa.  

Asiantuntijan tehtävät painottuvat tiede- ja TKI-politiikan alalle. Osallistut työssäsi Unifin linjausten muodostamiseen ja niiden toimeenpanoon. Seuraat ja ennakoit suomalaisia, eurooppalaisia ja kansainvälisiä politiikkatoimia. Pidät yllä hyviä suhteita yliopistoyhteisöön sekä keskeisiin kansallisiin ja kansainvälisiin toimijoihin, ja osallistut tiede- ja innovaatiopolitiikan työryhmiin. Koordinoit Unifin verkostossa tiedepolitiikkaan liittyviä ja muita sovittuja työryhmiä ja toimintoja sekä toimit niissä sihteerinä. Vastaat myös sovituista hallinnollisista tehtävistä. 

Edellytämme tehtävään soveltuvaa yliopistotutkintoa, tohtorintutkinto katsotaan eduksi. Sinulla tulee olla aiempaa kokemusta tiede-, innovaatio- tai koulutuspolitiikan tehtävistä. Tunnet yhteiskunnan sekä tieteen päätöksentekomekanismeja ja aloitteita Suomessa ja Euroopassa. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot vaativaan sidosryhmätyöhön, mahdollisesti myös kansainvälistä kokemusta. Toimit luontevasti yhteistyöverkostoissa ja yhteiskunnallisessa keskustelussa. Työssä tarvitaan erinomaista suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taito on etu. 

Tarjoamme näköalapaikan korkeakoulutukseen ja tieteeseen sekä monipuolisen ja haastavan tehtävän, jota voimme räätälöidä yhdessä aiemman kokemuksesi pohjalta.

Tehtävä on määräaikainen perhevapaasijaisuus 1.1.2025-31.12.2025 väliseksi ajaksi. Tarjoamme yhteisöllisen ja ketterän työyhteisön, dynaamisen toimintaympäristön sekä hyvät henkilöstöedut.

Lähetä hakemuksesi, jonka liitteenä on ansioluettelo, sekä palkkatoiveesi, viimeistään 18.10.2024 osoitteeseen unifi@unifi.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Heikki Holopainen (puh. 0400 639 331) puhelimitse ti 8.10. klo 15-16, ke 9.10. klo 9-10 ja ma 14.10. klo 15.30-16.30. 

Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI ry on yliopistojen yhteinen ääni. Unifi vahvistaa yliopistojen toimintaedellytyksiä ja tiivistää yliopistojen yhteistyötä. Unifin jäseniä ovat kaikki Suomen yliopistot ja Maanpuolustuskorkeakoulu.  

Jaa:

Lisää ajankohtaisia asioita

 | Tiedotteet ja uutiset

Pohjoismaiset yliopistot: Korkeatasoinen osaaminen, tutkimus ja innovaatiot kilpailukyvyn ja talouskasvun avaimina

Tulevalla EU-ohjelmakaudella tarvitaan pitkäjänteinen ja budjetiltaan kunnianhimoinen tutkimuksen ja innovoinnin puiteohjelma, joka perustuu korkeaan laatuun ja huippuosaamiseen, korostavat suomalaiset ja pohjoismaiset...

 | Tiedotteet ja uutiset

Yliopistojen yhteinen tohtoripilotti on alkanut vauhdikkaasti – paikkoihin yli 10 000 hakemusta

Unifi kutsui elinkeinoelämän ja muut yhteistyökumppanit keskustelemaan siitä, kuinka tohtorien osaaminen tuodaan entistäkin paremmin koko yhteiskunnan käyttöön. Tahto yhteistyön tiivistämiseen yli...

 | Tiedotteet ja uutiset

Unifi ja Sivista: Epäasiallinen kohtelu akateemisessa työyhteisössä vaatii yhteisiä toimia

16.9. julkaistu Tieteentekijöiden kysely nuoremmille tutkijoille 2024 osoittaa, että epäasiallinen kohtelu on akateemisessa työyhteisössä huolestuttavan yleistä. Sivista ja Unifi yhtyvät Tieteentekijöiden huoleen: On...