Hyppää sisältöön

Marja Sutela Unifin koulutusvararehtoreiden puheenjohtajaksi

 | Tiedotteet ja uutiset

Unifin koulutusvararehtoriverkoston uudeksi puheenjohtajaksi on valittu koulutusvararehtori Marja Sutela Tampereen yliopistosta. Kaksivuotinen puheenjohtajakausi alkaa vuoden 2024 alussa.

Suomen yliopistojen rehtorineuvosto Unifi edistää yliopistojen yhteistyötä ja tuo esiin niiden yhteisiä kantoja keskeisissä tutkimus- ja koulutuspolitiikan kysymyksissä. Tampereen yliopiston koulutusvararehtori Marja Sutela aloittaa Unifin koulutusvararehtoriverkoston puheenjohtajana vuoden 2024 alussa.

– Koulutusvararehtoriverkoston puheenjohtajuus on näköalapaikka kansalliseen koulutuspolitiikkaan ja yliopistokoulutuksen kehittämiseen. Otan luottamustehtävän  mielihyvin vastaan, sillä kyseessä on merkittävä ja erittäin mielenkiintoinen tehtävä, koulutusvararehtori Marja Sutela toteaa.

Koulutusvararehtoriverkoston työlistalla ovat keväällä 2024 esimerkiksi valintakoeuudistus ja digitaalisten valintakokeiden kehittäminen. 

Marja Sutela on toiminut vuodesta 2019 Tampereen yliopiston koulutusvararehtorina. Hänen vastuualueelleen kuuluu yliopiston koulutuksen ja jatkuvan oppimisen johtaminen. Aiemmin hän on toiminut Tampereen ammattikorkeakoulun vararehtorina. Lisäksi hän on työskennellyt Joensuun, Tampereen ja Lapin yliopistoissa julkisoikeuden professorina, yliassistenttina ja tutkijana. Sutela on julkisoikeuden dosentti Vaasan ja Itä-Suomen yliopistoissa.

Lisätietoja:
Koulutusvararehtori Marja Sutela, marja.sutela@tuni.fi, puh. 040 721 5204

Jaa:

Lisää ajankohtaisia asioita

 | Tiedotteet ja uutiset

Väitöskirjatutkijoiden rekrytointi tohtorikoulutuspilottiin käynnistyy pian

Opetus- ja kulttuuriministeriö valitsi tohtorikoulutuspilotista rahoitettavat tutkimusalakohtaiset konsortiot Suomen Akatemian teettämän ulkopuolisen arvioinnin pohjalta viime viikolla. Väitöskirjatutkijoiden rekrytointi pilottiin alkaa kevättalven...

 | Tiedotteet ja uutiset

FM Janika Luukinen Unifin tiede- ja TKI-politiikan asiantuntijaksi

Suomen yliopistojen rehtorineuvosto Unifi ry:n tiede- ja TKI-politiikan asiantuntijaksi on valittu FM Janika Luukinen. Hän siirtyy Unifiin 4.3.2024 alkaen Oulun yliopiston...

 | Tiedotteet ja uutiset

Suomi etsii ratkaisuja tohtoripulaan

Suomalainen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta (TKI) tarvitsee lisää tohtoreita. Tänä vuonna käynnistyvällä tohtorikoulutuspilotilla on keskeinen rooli sekä tohtorikoulutuksen uudistamisessa ja kehittämisessä...