Hyppää sisältöön

Marja Sutela Unifin koulutusvararehtoreiden puheenjohtajaksi

 | Tiedotteet ja uutiset

Unifin koulutusvararehtoriverkoston uudeksi puheenjohtajaksi on valittu koulutusvararehtori Marja Sutela Tampereen yliopistosta. Kaksivuotinen puheenjohtajakausi alkaa vuoden 2024 alussa.

Suomen yliopistojen rehtorineuvosto Unifi edistää yliopistojen yhteistyötä ja tuo esiin niiden yhteisiä kantoja keskeisissä tutkimus- ja koulutuspolitiikan kysymyksissä. Tampereen yliopiston koulutusvararehtori Marja Sutela aloittaa Unifin koulutusvararehtoriverkoston puheenjohtajana vuoden 2024 alussa.

– Koulutusvararehtoriverkoston puheenjohtajuus on näköalapaikka kansalliseen koulutuspolitiikkaan ja yliopistokoulutuksen kehittämiseen. Otan luottamustehtävän  mielihyvin vastaan, sillä kyseessä on merkittävä ja erittäin mielenkiintoinen tehtävä, koulutusvararehtori Marja Sutela toteaa.

Koulutusvararehtoriverkoston työlistalla ovat keväällä 2024 esimerkiksi valintakoeuudistus ja digitaalisten valintakokeiden kehittäminen. 

Marja Sutela on toiminut vuodesta 2019 Tampereen yliopiston koulutusvararehtorina. Hänen vastuualueelleen kuuluu yliopiston koulutuksen ja jatkuvan oppimisen johtaminen. Aiemmin hän on toiminut Tampereen ammattikorkeakoulun vararehtorina. Lisäksi hän on työskennellyt Joensuun, Tampereen ja Lapin yliopistoissa julkisoikeuden professorina, yliassistenttina ja tutkijana. Sutela on julkisoikeuden dosentti Vaasan ja Itä-Suomen yliopistoissa.

Lisätietoja:
Koulutusvararehtori Marja Sutela, marja.sutela@tuni.fi, puh. 040 721 5204

Jaa:

Lisää ajankohtaisia asioita

 | Tiedotteet ja uutiset

Rehtorit tapasivat presidentti Stubbin – yliopistoilla on tärkeä rooli paremman tulevaisuuden rakentajina

Yliopistojen rehtorit tapasivat tasavallan presidentti Alexander Stubbin keskiviikkona 5.6.2024. Tapaaminen järjestettiin presidentin kutsusta Presidentinlinnassa. Tapaamisessa keskusteltiin muun muassa yliopistojen roolista uusien...

 | Tiedotteet ja uutiset

Unifin EU-vaaliviestit: Koulutuksen ja tutkimuksen vaikuttava yhteistyö on EU:n vahvuus

Yliopistot ovat avainasemassa kilpailukykyisen ja vetovoimaisen EU:n rakentamisessa ja tulevaisuuden haasteiden ratkaisemisessa. Unifi korostaa, että EU:n ja sen jäsenmaiden tulisi lisätä...

 | Tiedotteet ja uutiset

Yliopistojen valintakokeet uudistuvat 2025 − hakeminen useammalle koulutusalalle helpottuu

Vuodesta 2025 alkaen yliopistoissa on käytössä yhdeksän kansallista valintakoetta, joilla voi hakea useille eri koulutusaloille ja eri yliopistoihin. Samalla valintakokeiden aikataulua...