Hyppää sisältöön

Unifi rekrytoi: Etsimme korkeakouluharjoittelijaa vahvistamaan viestintäämme ja vaikuttamistyötämme

 | Tiedotteet ja uutiset

Tule tekemään viestintää ja vaikuttamistyötä yliopistojen, tutkimuksen ja koulutuksen hyväksi!

Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI ry edistää yliopistojen yhteistyötä ja tuo esiin niiden yhteisiä kantoja keskeisissä tutkimus- ja koulutuspolitiikan kysymyksissä. Vahvistamme yliopistojen roolia yhteiskuntakeskustelun tärkeänä osapuolena. Jäseniämme ovat kaikki laissa mainitut 13 yliopistoa ja Maanpuolustuskorkeakoulu. Arvomme ovat sivistys, luovuus ja vaikuttavuus.

Etsimme viestinnästä ja erityisesti vaikuttajaviestinnästä kiinnostunutta opiskelijaa toteuttamaan Unifin viestintää ja sidosryhmäyhteistyötä sen monissa eri muodoissa.

Harjoittelijan tehtäviin sisältyy monipuolisia päivittäis- ja vaikuttajaviestinnän tehtäviä, kuten viestinnän suunnittelua ja toteutusta eri kanavissa sekä tapaamisten ja tilaisuuksien järjestämistä. Unifin tiimi tarjoaa sinulle ohjausta ja tukea tehtäviisi, ja työnkuvaasi voidaan räätälöidä aiemman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja esimerkiksi viestinnästä tai yhteiskuntatieteistä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan isoksi plussaksi, samoin yliopistokentän sekä koulutus- ja tiedepolitiikan tuntemus.  Oma-aloitteisuus ja kiinnostus oppia uutta on meille tärkeää. Odotamme sinulta erinomaista suomen ja vähintään tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa. Hakijan tulee olla opiskelija.

Harjoittelu on palkallinen (1 500 eur/kk) ja määräaikainen (4-5 kuukautta sovitun mukaan). Tehtävän aloitus voidaan sopia joustavasti tammi-helmikuulle 2024. Harjoittelu on kokoaikainen, ja säännöllinen päivittäinen työaika on 7 t 15 min. Työ sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville, mutta on mahdollista, että työtehtäviä ajoittuu satunnaisesti iltoihin ja viikonloppuun. Etätyö on osittain mahdollista. 

Hae paikkaa viimeistään pe 5.1.2024 lähettämällä meille tiivis vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteeseen unifi@unifi.fi. Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Unifin viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden asiantuntija Jenni Koistinen (jenni.koistinen@unifi.fi / 050 5506122) ti 12.12 klo 14-15, ti 19.12. klo 10-11 ja pe 22.12. klo 10-11.

Jaa:

Lisää ajankohtaisia asioita

 | Tiedotteet ja uutiset

Väitöskirjatutkijoiden rekrytointi tohtorikoulutuspilottiin käynnistyy pian

Opetus- ja kulttuuriministeriö valitsi tohtorikoulutuspilotista rahoitettavat tutkimusalakohtaiset konsortiot Suomen Akatemian teettämän ulkopuolisen arvioinnin pohjalta viime viikolla. Väitöskirjatutkijoiden rekrytointi pilottiin alkaa kevättalven...

 | Tiedotteet ja uutiset

FM Janika Luukinen Unifin tiede- ja TKI-politiikan asiantuntijaksi

Suomen yliopistojen rehtorineuvosto Unifi ry:n tiede- ja TKI-politiikan asiantuntijaksi on valittu FM Janika Luukinen. Hän siirtyy Unifiin 4.3.2024 alkaen Oulun yliopiston...

 | Tiedotteet ja uutiset

Suomi etsii ratkaisuja tohtoripulaan

Suomalainen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta (TKI) tarvitsee lisää tohtoreita. Tänä vuonna käynnistyvällä tohtorikoulutuspilotilla on keskeinen rooli sekä tohtorikoulutuksen uudistamisessa ja kehittämisessä...