Hyppää sisältöön

Unifi rekrytoi: Etsimme korkeakouluharjoittelijaa vahvistamaan viestintäämme ja vaikuttamistyötämme

 | Tiedotteet ja uutiset

Tule tekemään viestintää ja vaikuttamistyötä yliopistojen, tutkimuksen ja koulutuksen hyväksi!

Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI ry edistää yliopistojen yhteistyötä ja tuo esiin niiden yhteisiä kantoja keskeisissä tutkimus- ja koulutuspolitiikan kysymyksissä. Vahvistamme yliopistojen roolia yhteiskuntakeskustelun tärkeänä osapuolena. Jäseniämme ovat kaikki laissa mainitut 13 yliopistoa ja Maanpuolustuskorkeakoulu. Arvomme ovat sivistys, luovuus ja vaikuttavuus.

Etsimme viestinnästä ja erityisesti vaikuttajaviestinnästä kiinnostunutta opiskelijaa toteuttamaan Unifin viestintää ja sidosryhmäyhteistyötä sen monissa eri muodoissa.

Harjoittelijan tehtäviin sisältyy monipuolisia päivittäis- ja vaikuttajaviestinnän tehtäviä, kuten viestinnän suunnittelua ja toteutusta eri kanavissa sekä tapaamisten ja tilaisuuksien järjestämistä. Unifin tiimi tarjoaa sinulle ohjausta ja tukea tehtäviisi, ja työnkuvaasi voidaan räätälöidä aiemman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvia korkeakouluopintoja esimerkiksi viestinnästä tai yhteiskuntatieteistä. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan isoksi plussaksi, samoin yliopistokentän sekä koulutus- ja tiedepolitiikan tuntemus.  Oma-aloitteisuus ja kiinnostus oppia uutta on meille tärkeää. Odotamme sinulta erinomaista suomen ja vähintään tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen taitoa. Hakijan tulee olla opiskelija.

Harjoittelu on palkallinen (1 500 eur/kk) ja määräaikainen (4-5 kuukautta sovitun mukaan). Tehtävän aloitus voidaan sopia joustavasti tammi-helmikuulle 2024. Harjoittelu on kokoaikainen, ja säännöllinen päivittäinen työaika on 7 t 15 min. Työ sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville, mutta on mahdollista, että työtehtäviä ajoittuu satunnaisesti iltoihin ja viikonloppuun. Etätyö on osittain mahdollista. 

Hae paikkaa viimeistään pe 5.1.2024 lähettämällä meille tiivis vapaamuotoinen hakemus ja CV:si osoitteeseen unifi@unifi.fi. Haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Unifin viestinnän ja yhteiskuntasuhteiden asiantuntija Jenni Koistinen (jenni.koistinen@unifi.fi / 050 5506122) ti 12.12 klo 14-15, ti 19.12. klo 10-11 ja pe 22.12. klo 10-11.

Jaa:

Lisää ajankohtaisia asioita

 | Tiedotteet ja uutiset

T&K-lisärahoitusta on kohdennettava myös yliopistojen T&K-toimintaan 

Valtion T&K-rahoituksen käytön toisessa monivuotisessa suunnitelmassa on tunnistettu oleelliset asiat. Uutta luovan tutkimuksen ja siitä ponnistavien innovaatioiden sekä vahvan tutkimuspohjan rakentamisen...

 | Tiedotteet ja uutiset

EU:n tulee pitää kiinni vapaan tieteen ja institutionaalisen autonomian perusarvoista  

Unifin tulevalle EU-parlamentille ja komissiolle suunnattuja keskeisiä viestejä käsittelevässä tiedotesarjassa paneudumme tällä kertaa viestiin, joka korostaa eurooppalaisen arvopohjan tärkeyttä: Vapaa tiede...

 | Tiedotteet ja uutiset

Eettinen ohjeistus käyttöön korkeakoulujen kansainväliseen opiskelijarekrytointiin

Suomalaiset korkeakoulut ovat yhdessä luoneet kansainvälisen koulutusagenttien eettisen ohjeistuksen, jonka tarkoituksena on luoda pelisäännöt kansainvälisen opiskelijarekrytoinnin parissa toimiville koulutusagenteille ja muille...