Hyppää sisältöön

Unifi rekrytoi: haemme toiminnanjohtajaa

 | Tiedotteet ja uutiset

Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI ry hakee toiminnanjohtajaa nykyisen toiminnanjohtajan siirtyessä uusiin tehtäviin.

Suomen yliopistojen rehtorineuvosto UNIFI ry on yliopistojen yhteinen ääni. Vahvistamme yliopistojen toimintaedellytyksiä ja vaikuttavuutta yhteiskunnassa sekä tuemme yliopistojen keskinäistä yhteistyötä. Unifin jäseniä ovat kaikki Suomen yliopistot ja Maanpuolustuskorkeakoulu.

Haemme toiminnanjohtajaa työskentelemään vaikuttavasti, vahvasti ja uutta luodaten tutkimuksen, koulutuksen ja sivistyksen hyväksi. Vastaat proaktiivisesti Unifin toiminnan suunnittelusta ja johdat UNIFIn sihteeristöä innostavalla ja ammattitaitoisella otteella. Rakennat ja tuot esille yliopistojen yhteisiä kantoja ja osallistut tiimisi kanssa koulutus- sekä tiede- ja innovaatiopolitiikan valmisteluun rehtorineuvoston tukena. Pidät yllä hyviä suhteita yliopistoyhteisöön ja keskeisiin kansallisiin ja kansainvälisiin sidosryhmiin.

Toiminnanjohtajalta edellytämme aktiivista, yhteistyötaitoista ja viestivää otetta. Haluat vaikuttaa tutkimuksen, tieteen ja innovaatioiden sekä korkeakoulutuksen edistämiseen ja uudistumiseen. Tunnet yhteiskunnan, tiedeyhteisöjen, korkeakoulujen ja rahoituksen päätöksentekomekanismeja Suomessa ja Euroopassa. Haluat nostaa tieteellisen tutkimuksen ja siihen perustuvan koulutuksen arvostusta. Toimintaympäristön muuttuessa uskallat haastaa rakentavasti myös yliopistoja. Toimit päämäärätietoisesti ja luontevasti kansallisissa ja kansainvälisissä yhteistyöverkostoissa ja yhteiskunnallisessa keskustelussa.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto; arvostamme myös tohtorin tutkintoa. Sinulla tulee olla työkokemusta yliopistoissa tai tiede-, innovaatio- tai koulutuspolitiikan tehtävissä sekä kokemusta asiantuntijaorganisaation johtamisesta. Tunnet hyvin yliopisto-, korkeakoulu- ja tutkimuskenttää. Arvostamme myös kokemusta kansainvälisissä tehtävissä. Työssäsi tarvitset erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, myös ruotsin kielen taito on etu.

Tarjoamme vaikuttavan ja inspiroivan tehtävän. Tarjoamme osaavan, innostuneen ja tulevaisuusorientoituneen työyhteisön, dynaamisen toimintaympäristön sekä hyvät henkilöstöedut.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen tunnuksella FI-17797 osoitteessa Mercuri Urval viimeistään 13.8.2023. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin konsultti Ilkka Repo, puh. 040 156 2634 (viikoilla 25 ja 32). Voit myös jättää soittopyynnön Unifin hallituksen puheenjohtajalle, rehtori Jukka Kolalle osoitteeseen rehtori@utu.fi.

Jaa:

Lisää ajankohtaisia asioita

 | Tiedotteet ja uutiset

Rehtorit tapasivat presidentti Stubbin – yliopistoilla on tärkeä rooli paremman tulevaisuuden rakentajina

Yliopistojen rehtorit tapasivat tasavallan presidentti Alexander Stubbin keskiviikkona 5.6.2024. Tapaaminen järjestettiin presidentin kutsusta Presidentinlinnassa. Tapaamisessa keskusteltiin muun muassa yliopistojen roolista uusien...

 | Tiedotteet ja uutiset

Unifin EU-vaaliviestit: Koulutuksen ja tutkimuksen vaikuttava yhteistyö on EU:n vahvuus

Yliopistot ovat avainasemassa kilpailukykyisen ja vetovoimaisen EU:n rakentamisessa ja tulevaisuuden haasteiden ratkaisemisessa. Unifi korostaa, että EU:n ja sen jäsenmaiden tulisi lisätä...

 | Tiedotteet ja uutiset

Yliopistojen valintakokeet uudistuvat 2025 − hakeminen useammalle koulutusalalle helpottuu

Vuodesta 2025 alkaen yliopistoissa on käytössä yhdeksän kansallista valintakoetta, joilla voi hakea useille eri koulutusaloille ja eri yliopistoihin. Samalla valintakokeiden aikataulua...